VM laget klart


Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson, Hans Horn, Helena Lundbäck, Alexander Zetterman och Rolf-Göran Bengtsson.

Förbundskapten (även om SvRF envisas att kalla honom förbundstränare, men det är den som tar ut laget som är förbudskapten) Hans Horn presenterade på söndagskvällen de fem ryttare som är klara för resan till Lexington, Kentucky och VM om några veckor.
Det är Malin Baryard, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson, Helena Lundbäck och Alexander Zetterman. Alexander blir reserv.

Ryttarna har tävlat i Paderborn, Tyskland, i helgen och Hans Horn är nöjd med de svar han fått från de aktuella VM-hästarna.
- VM-hästarna gick i kvalklassen till Grand Prix på lördagseftermiddagen och de ser alla väldigt fina ut, säger Hans Horn som kommer att vara Chef d´Equipe under VM.
- Erbblume och Helena Lundbäck var dessutom placerade i den klassen.

I VM-laget ingår Malin Baryard-Johnsson med H&M Actrice W, Rolf-Göran Bengtsson med Ninja La Silla, Peder Fredricson med H&M Arctic Aurora Borealis och Helena Lundbäck med Bukowskis Erbblume samt Alexander Zetterman med Isaac som femte ryttare och reserv.
Alla hästarna ska kollas av landslagsveterinär Jonas Tornell under måndagen men Hans Horn tror inte att det ska dyka upp några överraskningar.
- Jag har sett dem både trava och galoppera hela helgen och de ser alla fräscha ut, säger han.

Om någon vecka samlas ryttarna för precamp i Nederländerna innan det är dags att packa och göra resan till Kentucky, USA. Hästarna flyger från Belgien den 26 september.
Söndag 3 oktober är det hästbesiktning och uppvärmningsklass och på måndagen börjar allvaret med den inledande tidshoppningsklassen.


Lämna en tolle!

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test