Hoppning

Idag var det jättedåligt väder, både regnade och blåste, så jag och Louise bestämde oss för att hoppa lite i ridhuset, vi ställde fram 3 hinder, ett vanligt sockerbitskryss, ett rätstående kryss med en flagga på bommen (Stor som hänger hela vägen till marken) och ett kryss med hinderstöd och matta under.
Jag hoppade fram lite på det lilla krysset och det kändes riktigt bra, har ju annars bara hoppat honom uppsuttet ute lite över små stockar o sånt. Han var väldigt lätt att fatta galopp på eftersom han älskar att hoppa och bjöd på sig själv. Jättefina språng och hade bra avståndsbedömning för att vara så oerfaren.
Testade sedan krysset med vattenmattan under, den var ju lite läskig första gången, men över kom vi. Efter det var det väldigt lätt att ta sig över det också.
Jag var lite redo på att han skulle vilja springa bredvid det rätstående krysset med en stor rälig flagg-matta grej hängades på. Men najnaj, det bara hutta han sig över som att han inte gjort annat! Han hade riktigt roligt och fast han blev trött och svettig kämpade han sig över allt med stor glädje!
Inga foton idag, så det blir en bild från löshoppning!

Lämna en tolle!

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test