updatemyicehorse

Lite tankar om hästar...

VIKTIG INFO!

Kategori: Övrigt

Nu är det såhär att jag kommer göra byte av blogg!
Eftersom blogg.se inte tillåter att man bytar domännamn så måste jag göra en helt ny blogg, alla mina gamla inlägg kommer inte gå att flytta över till den nya tyvärr. Men jag känner att det är dags för ett nytt fräschare, kortare aktuellt namn.

SAGA.BLOGG.SE

Är den nya bloggaddressen, kort och gott, jag hänvisar er numer dit för här kommer inget annat än de gamla inläggen finnas!
Givetvis är ni välkomna att komma hit och kolla på de gamla inläggen om ni känner för det! =)

Sneakypeak

Kategori: Övrigt

En sneakypeak på den lille jag fotograferade idag, kommer fler ikväll!

Dagens planer

Kategori: Övrigt

Det som sker idag är att FÖRHOPPNINGSVIS, kommer mamma hem med bilen senast 16:00, då drar jag direkt ut och ska fota en söt liten häst, bilderna får ni givetvis se senare ikväll så håll utkik om ni vill se vad det är får nån! Beroende på hur lång tid det tar så kommer jag förmodligen höra med K om jag kan Mr. Geysir på en liten runda, jag har inte ridit på 8 dagar, PANIK.. hehe. Sen ska jag ta med mig ryktgrejer till betet och ge Eddie en rejäl omgång då han har lite päls som kan behöva lite hjälp att trilla av.
19:30 ska jag till Svabesholms kungsgård där vi -Örlingur ska ha vår Smalitävling på söndag! Caroline Allansson som vi har tävlingen i samarbete med ska visa mig lite runt så vi hittar på anläggningen när vi anländer på söndag. Rätt bra om arrangörerna inte går vilse! Hehe.

Om ni undrar vad Smali är för något så titta på filmerna här nedan, jag filmade alla 3 när jag var med Örlingur på Brösarpsgårdens höstevent November 2011!

Det ska faktiskt bli så otroligt skoj, jag tar givetvis med mig kameran och fotograferar!
Helst av allt hade jag velat vara med på Eddie, men han har ju sin vila, så ja. Lika bra att låta han stå och vara häst som jag planerat. Dock får jag erkänna att han har blivit så van vid att bli tränad regelbundet att han inte riktigt vet vad han ska göra av energin ^^ De som äger marken som hagen ligger på säger att det inte är en lugn stund, bara bus och lek! Och det betvivlar jag inte en sekund! Haha!

Bara som parantes, jag hittade ett par solbrillor som gör att man ser ut som en fluga! x)

Paniken som uppstår....

Kategori: Övrigt

Paniken som uppstår när man hittar en fästing på sig själv när man har en intensiv släng av borrelia i bagaget...

Borrelia, UP YOURS! Aldrig mer!

Filmer

Kategori: Video/filmklipp

Här kommer filmerna från idag:

Paniken som uppstår när en häst har en lång snorklump i näsan!


Saftkalas!!!!!

Hästar

Kategori: Övrigt

Hälsade på hästarna nere på betet med Johanna, det blev lite söta bilder med mobilen.
Alla 3 var väldigt närgågna och kelna, vi bjöd dem på saft, men Àlva var den enda som faktiskt gillade det, har det på film som ni ska få se sen. Även en film på äckliga snor-Mói!
Sen för övrigt mådde de bra och Eddie försökte mörda däcket som ligger inne i hagen, och vi var där länge och bara mös i solen!