Skor eller inte?

Nu är jag här och velar igen, ska jag sko Eddie eller inte. Och just nu så är inte halvskoning ett alternativ eftersom man inte får tävla en halvskodd häst... Jag vill så jättejättejättegärna att han ska få fortsätta gå barfota eftersom det går jättebra och hans hovar är av prima kvalité och han ömmar inte. Men samtidigt så vill jag inte att han ska behöva springa på den där hårda grusiga banan på bara tassarna.

Vad gör man?


(Bild från 2009 jag och Eljar frá Hlíðarbergi på tävling)
Jag är medveten om min sits

Lämna en tolle!
Postat av: Jenny

Tanke: Klarar han av att gå flera dagar i veckan på grusvägar så ska nog inte ett problem att gå ngn gång ibland på ovalbana :) Tkr nog du kan vänta med att överväga skoning ett tag till :)

2012-03-23 @ 10:10:53
URL: http://www.jennyqarlsson.se
Postat av: Julia

Tycker också att du ska fortsätta barfota när han fungerar så bra med det. Risken är stor att han får problem med att vara barfota senare i livet om du börjar sko nu.Vill också tipsa om ett youtubeklipp, om du inte sett det tidigare...http://www.youtube.com/watch?v=OZITkl_8qHQ&feature=player_embedded#!

2012-03-23 @ 19:45:09
URL: http://juliaeldh.se
Postat av: Julia

Jo, och om han får problem kan du ju alltid använda barfotaboots på honom vid de tillfällena han ska tränas på sämre underlag :)

2012-03-23 @ 19:47:14
URL: http://juliaeldh.se

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test