uppdateringar från skúlason!

Igår gick det vilt till i Ystad med Louise, mer detaljer än så behövs inte ^^) Men äntligen har lite uppdateringar ploppat fram, Skulason berättar:


2009-12-02
Träningar, ge och ta emot
Undervisningsåret är slut.
Vi har undervisat på många ställen runtom i landet. Tack alla härliga elever för det här givande året, ni är vår inspiration och kraftkälla.
Och genom vår nya tränare Sigurdur "Diddi" Bardarsson har vi fått feed back på vårt sätt att träna och rida. Kursen här med honom var en riktig kick. Nu jäklar kommer vi väl förberedda nästa säsong.

Titta in på Diddis och Fridas hemsida. http://www.oddholl.is

Kulur är såld !
Grattis till Josefine & Bert Lindgren till deras satsning på avel, prestation, framtid, spänning i köpet av Kulur!
Vår egen uppfödning och älskling Kulur från Brösarpsgården ägs numera av paret från Bjärehalvön.
Vi är mycket stolta över att börja samarbeta med Josefin o Bert. Vår gemensamma satsning med Kulur betyder att Josefin äger honom och vi tränar, visar, tävlar och matchar fram honom de kommande tre åren. Han kommer för det mesta att bo på Brösarpsgården och för mer information om honom är ni välkomna att kontakta oss.

Josefine har en lång bakgrund med stora hästar och är mycket skicklig och erfaren. Nu satsar hon på Islandshästvärlden och har redan ett sto-material för avel. Just nu byggs det på på deras Öllövsgården för att bli ett träningscentrum och Josefine går alla SIFs kurser.
Öllövsgården kommer att sättas på Islandshäst-kartan i framtiden!

Lämna en tolle!

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test