Psyklopedin.

Har inget vettigare för mig så jag ger er denna otroligt trevliga fakta om hästar från psyklopedin! Haha!!


En hest är en reptil, som härstammar från Sovjetryssland, djuret har fått hård kritik av politiker och föräldrar för att den lurar unga tjejer att rida på hestens rygg, och menar att det är pedofili. Hestar har också blivit ett räknesätt inom avancerad mattematik (s.k. Hestmatematik).

storlek Alla hestar är stora, eller rentutav gigantiska. Hestar blir 2,19 m i mankhöjd. Det finns en hestart som är mindre, det är rasen fallafel. Men den är mycket ovanlig och ses bara i små grupper på Cypern. Anledningen till detta låga antal hestar beror på klimatförändringarna. När fallafeln inte hade någon grus att beta på längre, drunknade tusental hestar.

Hestens Livs cykel Hesten gillar Crecsent- och Scottcyklar. Hesten blir ca. några år gammal. Martin Timell tycker om hestar men bara i smyg.

Barn Hestar gillar att få barn, men inte vilka barn som helst. Jobbiga barn som kutar runt enda sen födslen. Hestar kallar sina barn för föl eller föl med "is"form på slutet, villsäga fölis. Det är samma prinsip som när vi kallar barn för bebis

sömn Hestar lanar mycket och har därför oftast inte tid med att sova. Hestarna gillar att spela spelet Halo wars. En annan vanlig nattaktivitet är att spela stjärnornas krog med Martin Timell eller titta på Äntligen hestmmat, som var ett populärt TVprogram fram till 2002. En hest sover ca 1-2 timmar i loppet av 3 dagar.

Hesten är lömsk som gamle Lenin (Stalin är ju allas vän). Föräldrarna försöker ofta hålla sina barn bort från hesten, eftersom den som sagt kan bitas och sparkas och bete sig ytterst våldsamt. De få som kan arbeta med en hest kallas hestkarlar, vilka oftast är gamla bögiga gubbar som hesten är rädd för. när hedsten blir ett år gammal så tar den och backar ner i en brunn och stannar där tills vår är över, hestarnas avföring kan ofta propa igen rör vilket leder till en sunammi.

http://psyklopedin.org/wiki/Huvudsida


Lämna en tolle!

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test