Klippmask...monster

Som sagt skulle vi klippa Gymir och Eddie idag, så rullade ner till Ksson och hämtade maskinen och rullade sedan vidare till stallet där vi tog i en musblack och en isabell.
Vi började med Gymir och hade som planerat Eddie i gången bredvid för att titta på. Och ja OJ, maskinen var det farligaste han sett! Han snorklade sig genom HELA Gymirs klippning och undrade hur Gymir överlevde till slut.

Ingen vet, det är fortfarande ett mysterium.

Sen skulle vi då ta Eddie, och det var inte populärt alls! Klippmaskinen var arg, livsfarlig och hungrig på häst.
Eddie tog till en del fula knep för att slippa, men vi fortsatte bara intala honom att maskinen är JÄTTEmysig. Efter många om och men hittade vi en vinkel som funkade för honom, vi hann dra med den några gånger men plötsligt började den ge ifrån sig konstiga ljud, så vi stängde av den mitt i allt ihopa.
Vi provade att rensa luftfiltret, smörja den och rengöra båda skären samt inuti, men det hjälpte inte, så vi sa att vi slutade där och lät dem som ska ha den ikväll få titta, de är bättre på maskineriet på dem där apparaterna.

Så ja, Eddie blev nästan färdig, det är lite hackigt och ojämt, och kom inte ens ner till bringan, så det är bara en hand bred vid strupen fram till dit bringan börjar.
Dumt att den ska göra det jobbigt för oss precis när Eddie och maskinen blev vänner!
Så vi får se om vi kan fullfölja den så snart som möjligt!

(  Dock har jag aldrig träffat en häst som brytt sig om sitt utseénde, om jag har fel får han väl ta det lugnt med raggandet tills vi fått ordning på maskinen ;>   )

Efter klippningen släppte vi G & E i ridhuset så de skulle få springa av sig lite,
De lekte brutalt mycket, vad är det för reaktion "ensamma i ridhuset" känslan utlöser?!
De börjar alltid leka som två vildar när de släpps där inne, kul för dem i alla fall!

Lämna en tolle!

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test