updatemyicehorse

Lite tankar om hästar...

Hehehej

Kategori: Övrigt

Jaha, här  har man ju varit aktiv de senaste dagarna eller?! Nej, men allvarligt. Snön konspirerar mot oss, tar över grusvägarna så vi inte kommer fram någonstans, och framförallt kommer jag inte till stallet! Så jäkla illa istället! Och vad ska jag då skriva om här? BLÄ.

" Man sliter i stallet, rider stor hästar och blir avkastad hit och dit. Men det var aldrig någon som kommenterade, det var ju bara så sött och gullig. Men när killarna kom och hade ett litet skrubbsår från hockeyn, då var de minsann ena riktiga tuffingar som höll på med en så hård sport "
Av: Birgitta Ohlsson, EU-minister

Ojojojoj

Kategori: Övrigt

Nu är det nog på tiden att göra något åt denna vilda okontrollerade ansiktsbehåring......

Konsten att bjuda på sig själv

Kategori: Övrigt

Snösnösnösnö

Kategori: Övrigt

Haha, jag vet att det är uttjatat med att det är snö, men jag tänkte faktiskt säga det igen om det skulle vara så att någon har missat det, snö snö snö snö snö snö. OKEJ?!
Någom om blev glad över snön idag var iallafall Wilmer, snögalen som han är. Om han fick välja skulle han nog vilja bo i Alaska eller något, i hans huvud fins det bara snö snö snö snö ;)


Bild t.v- Här är Wilmer på ballkongen och har just insett att det snöar och är överlycklig och vill ut!
Bild t.h- Här är han ute, lycklig som få och det ser ut om han tänker "Jamen vad väntar DU på?"

Min "vallhund" som jag hellre skulle kalla "slädhund" nuför tiden ;D

Vintermums!

Kategori: Övrigt

RISIFRUTTIS vintermums

Alltså, jag är inte den som är så förtjust i risifrutti, och håller mig hellre till mannafrutti, men så stod denna i kylskåpet imorse och jag kunde inte hålla tassarna borta eftersom jag ÄLSKAR kardemumma :D
Och tack vare så lite som kardemumma blev den verkligen MUMMA! Ät den smaka den och NJUT! =)

Gamla bilförare

Kategori: Övrigt

Finns det något gulligare än gamla tanter bakom ratten?!
Men Ack så farliga!

Blodtörstiga hästar!

Kategori: Övrigt

DET SKRIVS OM LIVSFARLIGA HÄSTAR I TIDNINGEN!

Jag har nu de senaste dagarna läst om tjejer som dött i stallet, den första jag läste om var ensam när olyckan skedde, och när hon hittades låg hon på marken och hästen gick omkring utan ryttare. Och ingen vet hur det gick till.

Nästa flicka jag läste om idag, hade tydligen med tidningen ord 'blivit ihjältrampad av hästen'.
Och det är ju jättelogiskt, alla hästar går ju alltid in för att döda om dom får chansen, det ligger i deras natur att döda och törsta efter blod.

Mordlystna vegeterianer som endast, JA ENDAST dödar för nöjets skull!

 

SE  UPP!
- Kom ihåg, möter du någon av dessa EXTREMT farliga kreaturer, spela inte hjälte, rädda det som räddas kan, fly. Du har inte en chans mot dessa bestar och deras dödsprogrammerade hjärna!

Gymir!

Kategori: Övrigt

Söndag- Jag är i Malmö och får ett sms av Louise där det står att hon misstänker att Gymir har Kolik. Fan då, hoppas det bara är som hon inbillar sig! Så jag ringer och det verkar lite oroligt. Så jag kör från Malmö och kör raka vägen till stallet. Gymir är hängig och ser inte alls rolig ut. Så vi spenderar en hel del tid till o springa runt honom i ridhuset och sedan trycka i honom olja, och sen gå lite med honom och sen trycka i honom lite mer olja. När vi upptäcker att det inte har någon effekt bestämmer vi oss tillslut för att åka till Camilla och köpa lite loppefrön. Snälla Camilla och Kristian som alltid ställer upp! (Dagen ros till dem).
Vi åker tillbaka blöter upp det och försöker trycka i honom detta, men han är så slö vid detta tillfälle att han inte ens besvärar sig att svälja. Men vi ger oss inte utan fortsätter i hopp om att han ska få i sig något. Men när vi efter ett tag märker att inte detta heller har någon effekt ringer vi veterinären som kommer inom kort. Hon undersöker och kollar, sen får han en spruta med kramplösande, en spruta med lugnande och en spruta med B-vitamin.
Efter det undersöker hon och kollar lite, sedan sätter hon honom på dropp och åker efter drygt en timme, när första påsen dropp är slut ska vi byta den, ehh. Lite 'hjälp' där ja.

Men när droppet var slut, tog vi ut den, tryckte lite och såg till så det kom blod, sprutade i vätskan vi fått och pluggade igen, den delen gick väl iallafall *puh* Sen gick Louise i 20 minuter med honom i ridhuset medans jag och Marcos förberedde med nästa dropp som vi faktiskt lyckades göra rätt med xD Så när Louise kom tillbaka tog vi ut pluggen, tryckte fram lite blod, sprutade in resten av vätskan och satte i droppet, Och tro det eller ej, men vi lyckades igen! Erkänn att det är ganska duktigt för två lite panikslagna tjejer som inte gjort det förr o.O

När det sista droppet var slut tog vi ut det, klippte upp stygnen och tog ut allt, och allt var fortfarande normalt. Som tur är. Han blev nog lite piggare efter sina 10 liter dropp! För han började pilla lite i höet, åt dock inget.

-Nästa morgon var jag inte där, men han hade tydligen varken ätit eller druckit något, samt ingen avföring. Så L ringde veterinären som kom igen och sa att om han inte blivit bättre till eftermiddagen så skulle han till Helsingborg. Han blev ju inte bättre, så ringde dom igen och de sa att han borde åka. Sagt och gjort. Louise ringde mig som just hade vaknat, så jag slängde på mig kläder packade slarvigt gjorda mackor och åkte med. Det tog över 2 timmar att åka dit. När vi lastade ut var G helt lugn, som väntat. När vi fick komma in vägde dom honom och vi skulle sedan in i en sal med honom där dom satte ännu ett dropp samt undersökte honom grundligt.
De konstaterade att han skulle stanna över natten för observation, om han var stabil under natten skulle de röntga under morgondagen(Tisdag). Blev han sämre ville L ha operation. Vilket jag kan förstå. Men då skulle de ringa.

Så vi vill INTE ha några samtal från djursjukhuset inatt!
Nu håller alla tummarna jättemycket

GYMIR

Limhamn!

Kategori: Övrigt

Nu har jag varit ganka oaktiv men jag ser endå att ni är några stycken som håller hoppet uppe och tittar endån, ni är duktiga!

I lördags efter min teorilektion i Borrby körde jag till Malmö för att hälsa på min pappa lite, och ja. Ni såg rätt jag KÖRDE helt själv in till Malmö för första gången, jag väntade mig värsta resan, men det var ju inte så farligt xD JAg hittade raka vägen hem också till och med :P Trots alla felkörningar andra gånger när jag till och med haft med mänskliga GPS:er, fast. Skitkassa sånna xD Men ja, här kommer lite söta bilder på syskon:

FABIAN                               MÅNS                              HENRY

ZzzZZzzZzZZZzz

Kategori: Övrigt

Alltså, visst kan det vara tråkigt med folk som somnar snabbt när man har såhär trevliga sleepovers!? MEN, det kan bara bra också. För om man har brist på kuddar och annat, eller har andra komfortabla problem, kan de lätt lösas när den sovande sover!

Det är skitbra, Man kan ta kuddar (försiktigt), för dom sover och märker inget. Ibland kan man även knuffa lite på dem, flytta armar och andra lemmar som är i vägen! Underbart. Sen vaknar den som varit sovande nästa morgon och har ont överallt medans du själv har sovit som en prins/prinsessa.


BARN! Det lönar sig att vara uthållig ;)

Crazy for you!

Kategori: Övrigt

CRAZY FOR YOU
'SHIRLEY'

r.i.p


JAG ÄR INTE PÅ HUMÖR SÅ ISTÄLLET SITTER JAG OCH SJUNGER HÖGT OCH HOPPAS ATT NÅGON HÖR!

Skiiiiidag

Kategori: Övrigt

För det första har vädret varit pissit hela dagen, sen har  jag en liten lista på dramahändelser när jag skulle ta in hästarna.- Jag måste ta in arab-mamma och arab-barn själv

- Enligt Luckan och Moniqe så fanns det monster i skogen och höll på att dra iväg med mig på släp

- Den nya hästen hade lite 'ensam-rodeo' i hagen och höll på att mosa mig när den skulle in

- Marino övervägde tanken om han skulle döda mig eller ej

- Lilleman höll på att spränga staketet och hoppade jämnfota runt i hagen

- Guling tävlade med sig själv längs staketet och höll på att riva ner alla hagarna

- Skäcken blev helt galen när jag tog in Guling och sprang nästan över mig i den smala gången

- Jag som trodde Allan var lugn tänkte jag sa sist, men gamla 20 åriga gubben visade vad han kan göra om han måste gå in sist tur att han taktade snällt bredvid mig -.-


- Ett fett jäkla lass med hö ska ut till islandshästarna, men där ute blåste det så mycket att ALLT hö flög omkring, och att kunna kasta in det över staketet var ju inte o tänka på, det blåste åt fel håll, antingen blåste det bara tillbaka eller så blåste det ut genom staketet. Så jag fick gå in i hagen och gå EN MILJON mil för att lägga det där det inte blåste iväg.
När jag kom till de andra islandshästarna i nästa hage sprang alla runt som vettlösa kreaturer utan förstånd. Särskilt Balder som inte hade någon av hovarna i marken en enda sekund. När jag kom in med kärran attackerade han höet och skulle kränga i sig, men det tycker inte jag om så jag röt till lite åt honom, så blev han sur och körde en rodeo uppvisning. Men jag klarade mig helskinnad.
-Trodde att en häst hade rymt, fick panik började kolla mig omkring. VAFAN (Det visade sig att hon bara var iväg)

-Och på allt så är Shirley på intensiven i malmö och bara kräker och de vet inte vad det är med henne. Och av vad jag fått höra så ser det inte så bra ut.


SKIT JÄVLA DAGIdag får jag svära.

Graneborg.

Kategori: Övrigt


(Eddie)
Jag vet inte varför, men det var helt ofattbart kallt idag. Jag frös hela tiden fastän jag hade massor på mig. Bläää.
Men iallafall när jag kom på morgonen skulle jag rida ut med I, en kvinna som är intresserad av Kvika. Jag red Elfur, och vi var ute i strax över en timme. När vi kom tillbaka var jag helt stelfrusen! Men vi släppte ut dom igen och hon åkte hem, men jag hade fortfarande lite att göra.
Jag kände nog att det inte var så lönt att försöka rida ett 'vettigt' pass i och med att jag var som en frusen pinne. Så jag gjorde i ordning lite i stallet sen smorde jag alla tränsen och så gott som alla sadlarna, inte så mycket läderbalsam kvar så det blev de viktigaste ställena, En del träns behövdes det verkligen på. Jag gick även ut i lösdrifterna och mockade undan lite bajs. Sedan satte jag grimma på Skella och provade att leda henne lite i hagen. Men asså, det var faktiskt jättekonstigt tyckte hon. Så det blev mest på hennes villkor xD
-Jag har sovit dåligt några nätter nu och är helt utmattad både på dagarna och kvällarna, även lite huvudvärk har plågat mig om kvällarna. Tips på huskurer?

Cheeseballs

Kategori: Övrigt

Är det bara jag som älskar att öppna en påse sånna här och sen medvetet låta den stå öppen några timmar för att dom ska bli sådär mjuka och goda nivet?

Svenska Hollywood fruar

Kategori: Övrigt

Alltså, jag och Louise tittar på Svenska Hollywood fruar, och alltså. Är vi awesome eller? Hon Marie hade varit och köpt sig en väska, och så ska hon visa den, vi spärrar upp ögonen med stora förväntningar, Och så drar hon fram världens minska jävla skitväska. Om man ens kan kalla den det!
Men när hon tar fram väskan ubrister både jag och Louise förtvivlat:
"DEN LILLA?!"


Great minds think alike!

Graneborg.

Kategori: Övrigt

-Idag var en mycket bra dag, det kändes som om mitt tålamod var oändligt och hela jag var väldigt jordnära. Jag gjorde inget speciellt, och dagen började inte på något speciellt sätt. Det bara blev så?! Jag började med att ta in Hörre och rykta genom honom ordentligt, men otålig som han är hutta jag på honom utrustning och långlinade lite i rundkorallen, Det gick bra. Han var duktig som vanligt, så jag fortsatte ute på stora banan, där han även också som vanligt fick lite fart och blev väldigt stark. Men vi jobbade oss genom det och han fick gå in, i brist på belöningar fick han en tuss hösilage som var mycket uppskattad ^^ (Under tiden jag jobbade honom blev jag påminnd om det här med  hur viktigt det är hästen börjar gå med baken, och inte framdelen)
-Sedan tänkte jag ta in och rykta Katten, Men hon ville faktiskt inte in :P Men tack vare mitt oändliga tålamod och lugn gick det på nolltid att få tag på henne. Haha, ibland kan man om man vill. Så även hon fick en ordentlig rykt. Men varför bara rykta? Varför inte ta en trevlig liten promenad? Så jag satte på träns och grimma o grimskaft och gick till brevlådan, det var nog väldigt uppskattat, Hon såg väldigt pigg och nyfiken ut men dock lugn och bekväm på samma gång. Vi kikade lite på HoCaDo skylten och smällde lite med brevlådan, men det var helt lugnt. Så vi tog posten och gick tillbaka, hihi =D
-Efter lunch tog jag in Eddie och borstade, vi konfronterade det MYCKET farliga pälsglanset! Som inte gjorde så ont som han först trodde ;)  Gnuggade lite öronen, skönt sa han... Sen gick jag även med honom till brevlådan, och det var JÄTTESPÄNNANDE. Alla vattenpölar innehöll farliga vattenmonster och dylikt. Även i brevlådan bodde det något med extremt vassa tänder! Man måste ju vara på den säkra sidan menar han. Men på vägen tillbaka gav vi oss tusan på att gå i alla vattenpölarna! Och det gick ganska bra, med tanke på vad som fanns i pölarna!
-Efter det gick jag och hämtade en borste och började borsta lite på Týri, men han är sådär lagom förtjust i att jag rör honom, så det blev bara lite. Jag fortsatte med o rykta Skella, Hon var ganska lerig om man säger så. Jag tror jag stod i ca. 15-20 minuter och gnuggade henne ren, och lilla otåliga Skella stod helt stilla och njöt! Mycket gulligt.

-Sedan rent allmänt kollade jag så alla täcken satt ok, så inga remmar hade lossnat eller trasslat sig, fylle på lite vatten och sopade.

December=November

Kategori: Övrigt

Alltså, bara så ni vet. Det är OKEJ att äta upp sin chokladkallender nu. Det är November, men det skulle lika gärna kunna vara December om dom bytte namn. Därför ligger vi back 14 dagar, en hel del att ta igen jag menar!

Vad är klockan?!

Kategori: Övrigt

Alltså, nuförtiden, sedan jag ställde om klockan har den varit lite konstig, alltså. Den snurrar lite väl snabbt, och bara för det så har det rubbat hela mitt "vadÄrKlockanRäknarSinne"!
Iallafall när jag ska "räkna ut" hur lång tid det har gått från ett visst klockslag till vad klockan är 'nu', så brukar jag se en klocka framför mig i hoed och räkna på den, jag vet inte varför. Men så är det. Men nu innan när jag skulle göra det så såg jag bara en galen klocka som snurrade satan?! Precis som i en konstig film när klockan flippar och hoppar. Jag fattar inte det, men det är sjukt jobbigt och jag känner mig lite smått sinnessjuk när detta händer.
Men poängen är att jag inte kan räkna klockan längre, vad ska jag göra?!


Btw, till er av mina vänner som faktiskt läser min blogg, tack för igår, det var awesome!

Mögelost

Kategori: Övrigt

Asså, bara så ni vet. MÖGELOST ÄR INTE MAT! Fanken vad det är äckligt! Ät aldrig mögelost, sluta tillverka mögelost. Man ska inte äta mögglad mat?! Varför förstår folk inte det?!

Jag menar MMMMMM, varsågoda, en klick smör och lite gott pålägg sen är det bara till att smaska i sig denna underbart läckra macka, inte en dag över utgångsdatum! =D
Det är precis samma sak som att kränga i sig en massa mögglad ost?! Förstår ni vad jag menar?! Så jäkla äckligt....Varför ska osten vara mögglad men inte brödet?Louise och Saga

Kategori: Övrigt

MSN-konversation:

Louise Sjöstedt säger:
Din tuffingimage
Japp ^^
Men alltså ärligt
Du är den människa som känner mig bäst
Du vet knappt när jag fyller år eller så

Dagiiis . säger:
HAHAha .
xD

Louise Sjöstedt säger:

Men du vet fan vad jag känner i olika situationer
Louise Sjöstedt säger
If you were a dude. I would totaly do you
Dagiiis . säger
hahaha .
varför är vi så jävla cp?
Hur fan kan du liksom gilla mig fast jag är ett jävla as ibland typ ?

Louise Sjöstedt säger

För att vi bara passar så jävla bra ihop
Men jag vet inte. Jag fattar det inte
Louise Sjöstedt säger
Haha
Fy fan
Tänk om vi hade varit systrar. Våra föräldrar hade hottat oss i väggen
Vi hade ju aldrig hållt käften
Vi hade legat hela nätterna och bara.. viskviskvisk. HAHHAHAHAHAHAHAHA

Dagiiis . säger
xD
Asså.
jag vet inte vad jag ska säga 

Louise Sjöstedt säger
Du dör av skratt
Jag vet
Vad ska man säga om detta, är vi
En hör ihop som två träd med samma rot?
Timon & Pumba?
Micke & Molle?
Helan & Halvan?
Lille skutt & Bamse?
Dunderkarlsson & Blom?
JD & Turk?

Ja, vem vet hur lång listan kan bli...

Matsalen i skolan

Kategori: Övrigt

Idag när jag åt lunch i skolan så åt jag med typ 4-5 stycken killar av någon anledning, och av alla i sällskapet tog jag upp mest mat :P Vilket också det lades märke till, men jag tänker fan inte skämmas över mycket mat så jag tuffa till mig lite och sa - "Ja, men man får väl göra skäl till hur man ser ut!"

Förresten såg potatisen ut som skrynkliga bröstimplantat, skitäckligt...


Och ja, för er som funderar på att ladda ner nya msn, DONT DO IT. Det suger fett mycket. Jag gråter över att jag gjorde  detta misstag :'(

Go Maoud

Kategori: Övrigt

Ikväll ska jag ha det lite lyxigt, jag ska äta thaimat, jag har varit sugen på det hela veckan! Och COCACOLA, Alltså OM jag ska dricka coca cola, jag har varit utan det nästan hela veckan. Och det är ju hemskt, cocacola missbrukare som jag är liksom?!
Louise och folket är på väg hem nu och jag liksom skickar mina tankar till Louise och ber henne att köra ännu fortare, för lite till och jag tror jag avlider av hunger! Så jag sitter och avreagerar mig här.

-Jag vet vad jag ska äta, jag ska äta Padthai, wokade nudlar med kyckling och lide annat jordnötsås till och sen är det HIMMELRIKET!

Vädret suger gammal getröv OCH NU fick jag sms om att de är i stan så jag ska inte sitta här och dö av hunger utan dra mig neråt, HAJPO!

I skolan.

Kategori: Övrigt

Ja, jag sitter just nu i skolan och har Matte, men det  är inte precis det  jag gör. Jag gör något mycket bättre och viktigare va! Jag sitter och skriver en lista över varför jag borde slippa göra matte!

12 Fina anledningar till att jag borde slippa matte!
1. Jag kommer endå glömma detta i framtiden
2. Jag kommer aldrig få användning av detta i framtiden
3. Matte är skittråkigt!
4. Matte är helt omöjligt att förstå sig på
5. Matte  är helt obegripligt (jag vet, samma, men endå)
6. Det är fan INTE logiskt någonstans!
7. Matte överarbetar min hjärna = Imploderar
8. Jag är fett korkad - True story
9. Min hjärnkapacitet räcker inte till på långa vägar - Indeed
10. Jag har redan klarat detta en gång (Klarade Ma-nationella)
11. Dock glömt det, därför jag läser ma igen, vilket bekräftar punkt 1
12. Sa jag att det var skittråkigt?


HAHAHAHAHAHHA!

Kategori: Övrigt

Camilla, denna är endast till dig =D

Uppdatering!

Kategori: Övrigt

Alltså, jag kan inte fatta att ni faktiskt kollar på min blogg fastän jag knappt lägger in något numera. Men jag lovar det är inget dåligt, jag gillar det. Jag ska försöka bli bättre!

Dagen började apbra! Skitbra väder och allt vad det tillhör, Tina ringer och ber mig komma till stallet, sagt och gjort. Där var det två stycken med islandshästar som ville ha hjälp med hur dom skulle rida och sådär, en 6 åring och dennes mamma som var 17. Tittade på båda och fick även rida båda två, Kan ju säga direkt att den yngsta hade seriösa mognadsproblem xD Haha, snacka om att vara i "kiss o bajs" åldern, då allt är Kiss ELLER bajs och man inte ska göra alls som man blir tillsagd :P Samt att humöret kanske inte är på topp i ridhuset när man oftast är ute i skogen och lullar ;)
Sen mockade jag och fixade allmänt i stallet, värsta dramat också, när jag kom så var hönsen ute, och då fick ShörliPörli syn på dem, och sen blev det fart på henne. Hon fick tag på en som hon troligtvis bara lyckades trycka ner i marken och bita av ett par fjädrar, snacka om chock för hönsen ;D Men dom lever. Än så länge xD

Sen skulle jag rida en tur på Torino, men alltså, jag kan inte fatta vad som hade hänt med hans bett?! Helt obeskrivligt, det hade liksom trasslat in sig i sig själv?! Fattar inte, helt omöjligt, jag tog loss det från tränset och allt och försökte det mesta, men asså. Fattar inte hur det har gått till. Sen var jag för lat för att leta upp ett nytt så jag nallade åt mig Louise's hack och red på det istället. allting gick sådär lagom bra, kul och konstig känsla att sitta på en stor häst för en gångs skull:P men Fyyy... Alltså, han blev rädd för nästan allting! Hoppar hit och dit och frustar och vet inte vad han ska ta vägen. Gud liksom.... Sen när vi kom mer in i skogen då fanns det monster överallt vet ni! Bakom varje stock och sten! Till och med ett LÖV som föll ner ljudlöst ner från ett träd kunde DÖDA honom. Sen fick han ett ryck och började hoppa runt på stället så hacket började rassla mot tygel-haken och allt ville äta honom. I den situationen tänkte jag bara "SUUUCK!" så jag red lite till och vände sen, Det var apkallt och mitt huvud orkade inte riktigt detta kriget för tillfället xD Men båda lever!
En pojke skulle börja praktisera hos en hästkarl.
Som intagningsprov lade mannen en sten i handen, stängde handen och bad pojken ta stenen ifrån honom.
Pojken bände och tog i en lång stund men mannen var mycket starkare och till slut gav pojken upp.
Då sa mannen:
"Varför bad du mig bara inte att ge den till dig?"

Heeeeej

Kategori: Övrigt

Alltså, sedan när började det trilla in en massa reklam här? -.-
De enda kommenterar jag har är bara reklam för massa andra bloggar, come on. Jag tror jag ska lägga bloggen på hyllan ett tag. Det känns som om jag inte hinner med något alls...

Tråkig?

Kategori: Övrigt

Ja, man kan ju inte direkt säga att min blogg har varit den roligaste nu för tiden. Förslag på vad man kan skriva om?

Undersökning på Aftonbladet

Kategori: Övrigt

jag var inne på aftonbladets nyhetssida och hittade en del där dom undersökte vad folk mest blev rädda för i skräckfilmer, självklart svarade jag, och kollade resultatet, såhär såg det ut:


Det står alltså såhär:

-Mördare med blodiga knivar

-Spöken ingen kan förklara

-Specialeffekter under biljakter

-Läskig musik när ingenting händer

-Inget kan skrämma mig

Jag svarade " Läskig musik när ingenting händer" och det verkar som om många andra håller med mig om detta, Haha. Vad tycker ni då?

How to train your dragon

Kategori: Övrigt

Det nyaste tillskottet:

Skissade först bilden, blev inte nöjd.
Ville dock inte slänga den, så jag fortsatte i PS.

Detta är ganska nytt för mig, så ha överseende.
Försöka duger ju ;)

Ryttare föll illa och bröt nacken.

Kategori: Övrigt

Rubrik

Kategori: Övrigt

- En skicklig tränare får hästen att göra som den blir tillsagd,
En riktigt skicklig tränare får hästen att vilja göra det.

LASERDOME

Kategori: Övrigt

Malmöresan- Ur Sagas perspektiv
(Med eventuella ändringar av Marie)
Söndag, klockan är stax innan 16.00, Per och Jocke kommer till mig, vi kör till coop och handlar färdkost, massa lång kö, vilket resulterade att vi blev sena till "sammankomsten" i hammenhög. Men vi lyckades ta oss dit och där stod alla, Louise's volvo med passagerare: Malin, Christine och Amanda. Gegga's volvo med passagerare: Linus och Chris. Och slutligen min mercedes(ojoj) med passagerare: Jocke, Per och Marie. And off we went.
Resan till Ystad var helt okej, Vi höll ett skapligt tempo dit i ordningen: Louise-Gegga-Saga. Jag tycker nog att min skuttibangbang bil hängde med! Jag tänker dock inte nämna hur många omkörningar vi gjorde mellan H-hög och Ystad ;) Väl inne i Ystad bestämde vi oss för att äta på Mc.D, det gjorde vi. Och när jag skulle kissa på toaletten så FASTNADE toalettpapper saken xD så jag fick typ slita sönder hela saken för att få ut lite papper, fyfan alltså x) Pga detta kom Marie ut före mig, vilket inte var kul. Men jag överlevde. Sen åt alla sina nyttiga måltider och gissa vilka som hittade ballonger, Jo Per och Linus. Och så kom de ju med den brilljanta idén att fästa dem i rutorna och köra med dem där (Y) Sagt och gjort xD Men ballongernas hållbarhet började tryta när vi kom upp lite i fart, och *plopp* så lossnade vår ballong, haha! Underbart, och i ungefär samma ögonblick såg vi en Mc.D mugg komma flygandes över vägen, det visade sig efter senare undersökningar att den kom från Louise's bil, fint ska det va!
Sedan kan man ju säga att vi körde som tokar hela vägen in till laserdome, enligt mig då. jag brukar faktiskt inte köra så fort. Men ska man hålla tempo med vissa andra som har bilar som INTE trillar sönder över fartgupp så får man väl anstränga sig lite. Och ja, det var nödvändigt eftersom jag inte hade GPS och körde sist, så det var ganska viktigt att inte tappa bort dem xD Men fram kom vi, men inga parkeringsplatser fanns, så vi körde ner i Entré's parkeringshus, men ack, sicken tabbe....  Mer om det senare...Alla vandrade till laserdome lokalen, som låg nära, THANK GOD FOR THAT. Vi är fett lata. Eller, jag är. Men vi säger Vi, så låter det bättre. När vi kom dit mötte vi Bing och Max där, vi betalde, låste in värdesaker och ja, snackade om random stuff och taggade medans vi väntade! Sedan fick vi komma in genom en liten dörr och fick titta på en liten instruktionsfilm. Den var mycket fin! xD haha, jag tror alla gillade den. Men fullkomligt onödig för vissa av oss som gjort detta innan, HEEHEEE. xD Men aop, sen fick vi gå in i ett annat rum med utrustningen. Alla vi fick vara i samma lag med några andra vi inte kände, vi var Röda! Så mötte vi några Gröna skabbitor! Första omgången fick de Gröna springa in först vilket är en ganska stor fördel Särskilt första omgången om man inte vet hur där ser ut :P Men trots detta vann ju det röda laget ändå :D Kan ju också tillägga att vi var nästan 40 stycken som spelade samtidigt :P Lagom många jämnfört med de 12 vi var i Ystad typ Haha.
När vi väl spelade var det rena rama kaoset, Jag, Louise, Malin, Christine, Amanda och Marie hade värsta planerat att springa tillsammans, men ja. Vad säger man det räckte med 2 minuter där inne sen var alla utspridda all over the place xD Panik på allt. Jag orkar inte tänka genom vad som egentligen hände där inne, men Jag och Marie var lite tajta och hade riktig koll där på slutet, till skillnad från första omgången då vi kom sist, HAHA. Awesome va?! Det blev ju lite bättre sen de andra två omgångarna. Vårt lag, de röda, vann TVÅ gånger. Men endå så vann Gröna i det hela slutet?! HALLÅ?! Wierd. Dessutom är det fusk, för dom fick gå in först TVÅ Gånger, och var fler än oss. Så vi jobbade på starkt endå tycker jag!  Efteråt var alla så mysiga och luktade så gott, riktigt fräscha med andra ord =D
Men jepp, när vi var nöjda och klara så gick vi tillbaka till parkeringshuset, skulle vi gjort det eller?! Jag undrar om jag inte hellre hade gått hem?! När vi KOM till parkeringshuset, tryckte vi in Per's kort i maskinen, och den bara "Välkommen" och lyfte bommen till oss, och vi bara. Åh skit bra, och körde in och parkerade. Och där inne var det ett jävla larm som tjöt så in i helvetet! Helt döv blev man, Marie och Jocke var så frickin' Kissiga och sprang fort som FAN upp till översta våningen på Entré för att kissa  xD När vi anlände till malmö blev det rött ljus och hela bilen skakade, det visade sig att det var marie som ryste hela skiten för hon var så kissig! xD Och, konstigt nog, är att varken Marie eller Jocke hade varit på Entré innan, men endå gick dom RAKA vägen mot toalletterna, allt. RAKT PÅ. Jag fattar inte det. Snacka om ett extra sinne?! xD Sen på vägen tillbaka kändes vägen mycket längre av någon anledning xD

Men ja, tillbaka till när vi skulle ut, när vi skulle köra ut körde jag först, så behövde vi tydligen något sorts speciellt kort man skulle fått när man körde in, MEN VAD I HELA HELVETET TÄNKTE VI?! Ett sånt fick inte vi?! Vi var 4 i bilen som kunde bekräfta det, men de andra hade tydligen fått ett. HALLÅLIKSOM?! Gaah, och så det där jävla tjutandet på nått larm gjorde ju en galen i hela hoed! Men vi kom som sagt inte ut, så alla bilarna fick backa ut igen, sen fick jag en frickin' blackout och minns inte så mycket under tiden vi ringde vakterna och sprang runt som yra höns. Alla var URSINNIGA för att vi inte kom där i från. Sen lyckades Louise's bil komma därifrån, så dom körde. Men varken min bil eller Geggas kom ut. När vakterna kom frågade de Vafan vi höll på med, då frågade tydligen Gegga och Linus om de kunde få kakor, Då skrattade vakterna och gick igen. COME ON LIKSOM?! Gå inte!!! Vid det här laget var alla ännu mer rosenrasande för att vi inte kom ut och det här jävla tjutandet gjorde en vansinnig. Men ja, sen skulle vi ha Per's kort igen för att komma ut, men dom var ju nästan ute på motorvägen, men vi behövde ju kortet så dom fick komma igen. Under tiden kom Gegga och dem ut. Men dom väntade där uppe på oss, sen fick vi Per's kort och kom ut. FYFAN vilken lättnad! Efter bara någon timmes möglande?
När vi skulle köra ut ur Malmö sedan hade inte min blackout riktigt lagt sig så jag bara körde rakt fram i ALLA korsningar, och till slut fattade vi inte var vi hade hamnat (Y) Lovely. Ja, men vi hamnade först vid stationen, sen kom vi vidare till något annat skit, sen bestämde vi oss för att köra mot någon jävla c-ring som vi inte visste var det var för något, men det lät jävligt bra ju :P Sen började jag känna igen mig trodde jag, men var inte säker. Allt ser ju frickin' likdant ut i Malmö. Och ingen av oss hittade i Malmö. Detta är ju skitbra. Efter en LÅNG stunds körande hamnde vi i Limhamn, så vi körde in på en mack där jag fick tänka till lite. Jag hittar ju egentligen i Limhamn eftersom min pappa bor där. Så lite paus, sen var jag fit for fight igen. Det fula är ju att Gegga följde efter oss hela tiden i tron om att vi visste en annan väg ut, Jävla sär :P Dessutom hade han GPS, Ibland vill man bara ta livet av sig själv och alla andra?!

Men tur var väl att jag hittade hem till min pappa från det stället vi var på, sen tänkte jag... Fan vad onödigt att bara köra förbi pappa för att hitta ut från Malmö utan att säga Hej, så vi körde in på parkeringen så Jag, Marie, Amanda och Chrstine gick in och sa hej samtidigt som de lånade toaletten. Trevligt trevligt. Inte så lång stund but still! Sen när vi kom tillbaka till bilarna hade Killarna intagit hela min bil, vad hade jag väntat mig?!  UD me dom så var vi ute på vägarna igen. Och denna gången visste jag iallafall hur vi skulle komma ut på E6:an och det var iallafall en bit på vägen. Jag minns inte riktigt när, men Gegga körde om så vi kunde följa efter honom istället, lättare för mig som inte var riktigt klar i skallen xD Men ute på E6:an ska man tydligen ta av på en avfart mot Ystad, och gissa vad... Vi missade den! Men otroligt nog visste Gegga en avfart man kunde ta så man kom tillbaka på rätt spår igen, och det gjorde vi. DÅ kom vi rätt på det, Men sen höll vi på att dö också? Efter en avfart kunde man ta av höger eller vänster, så blinkade Gegga höger, och jag var totalt inställt på höger, SÅ SVÄNGER SKABBET VÄNSTER?! AHHHHHH, håller på att köra rätt ut i ingenstans. Efter att ha sett mitt liv passera revy är vi ute och bara kör rätt fram på motorvägen, och det känns jävligt bra kan jag SI DI.
Vi körde in på Mc.D i Ystad IGEN för att lugna nerverna med lite Milkshake, det var riktigt fint! Fint ska det va! Trevligt att det var samma person som vi handlade av som innan när vi körde in TILL Malmö. "Hej vi är tjockisar som handlar på Mc.D tjugo gånger om dagen". Sedan bytte Bing bil till Geggas för han skulle till T-lilla. Jag fortsatte med H-högs flickorna. Och släppte av dem helskinnade i deras hem. Och Tacken för det är att Marie tog med sig min kamera hem. (Inte avsiktligt, MEN ENDÅ). Haha. Jag tror det var det mesta jag kunde komma ihåg. FINT SKA DE VA!

Rubrik.

Kategori: Övrigt

No act of kindness,
No matter how small,
Is ever wasted.

Inatt

Kategori: Övrigt

Denna söndagen var FRICKIN' awesome! Helt galen roadtrip till Malmö med många skratt och galenskap!
På natten efter vi kommit hem från Malmö drog jag med Louise till fest i Kivik, att vi orkade liksom? Snacka om goa pojkar och flicka (Det var bara en tjej på massa pågar), haha. En kommentar som vi fick höra var ".....Min låssaspappas flickvän..." Öhm?! BRA DÄR BRA!
Och sen har vi lilla Sture som var .... Det finns nog inga ord för det, HAHA! Detta är inget ord jag använder ofta, men han var FRICKIN' CRAZYYYY! Haha, Till slut la han sig på golvet och rullade omkring med mattan och helt plötsligt utbrister han " EN MATTA!..... PÅ GOLVET LIKSOM " Och faller sedan in i ett sånt asgarv som inte är av denna värld! Haha, snacka om underhållning. Måste bara tillägga att han pratade väldigt bra engelska!

Det fanns konstiga regler, som att man bara fick öppna och dricka ölen om man hade hatten and so on, haha. Hade vi varit mer på deras "nivå" kanske allt typ varit lite vettigare?! xD Eller inte. För tillfället kommer jag inte på mer om det där. HAHA.

Jag ska skriva om vår HELT JÄVLA GALNA Malmötrip också senare ikväll, men jag hade tänkt lägga in bilder till det, men M lyckades få med mig min kamera hem när jag lämnade henne igår:P Så jag får se om jag kan göra det ikväll eller något. Och BELIVE ME, det ÄR något ni VILL läsa om ;)

POSSPOSS :*